Mainos
Mainos

Yön sudet perustaa “patrioottisen urheilukeskuksen” Krimille - saivat alueen 99,9 prosentin alennuksella

Kremliä tukeva moottoripyöräkerho Yön sudet perustaa Venäjän valtaamalle Krimille hyvinvointi- ja urheilukeskuksen, jossa harrastetaan isänmaallista toimintaa ja koulutetaan terveisiin elämäntapoihin.

The Moscow Times -lehti kertoo, että Sevastopolin aluehallinto on luovuttanut Yön Susille yli 250 hehtaarin alueen Krimiltä. Kerho maksaa vain 0,1 prosenttia vuokraa maa-alueen todellisesta vuokrahinnasta.

Huimaa 99,9 prosentin vuokranalennusta perustellaan muun muassa sillä, että moottoripyöräkerhon toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Keskuksessa on tarkoitus muun muassa kouluttaa ihmisiä terveisiin elämäntapoihin, antaa moraalikoulutusta ja opettaa venäläisille patriotismia.

Lisäksi Yön sudet saavat perustaa alueella hotelleja ja ravintoloita. Oppositioaktivisti Aleksei Navalnyi luonnehtikin Twitterissä hanketta “varsin kannattavaksi isänmaallisuuden muodoksi.”

Vuokrasopimus in kymmenvuotinen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme