Mainos
Mainos

Yrttiparantaja hoiti syöpää rintoja koskettelemalla

Ruotsalainen mies on tuomittu 3,5 vuodeksi vankeuteen parantumattomasti sairaiden huijaamisesta. Mies määräsi muun muassa syöpäsairaille kalliita yrtti- ja öljyhoitoja.

54-vuotias mies oli saanut opetusta perinteisessä intialaisessa ayurveda-lääketieteessä, joka perustuu paljolti yrttien ja kasvien käyttöön. Hän ilmoitti palveluistaan netissä "luonnonlääkärinä". Merkintä "Dr" ei miehen mukaan viitannut lääkärin arvoon vaan hänen etunimeensä.

Miehestä tehtiin ensimmäinen rikosilmoitus jo vuonna 2007. Tuolloin kyse oli syöpäsairaasta naisesta, jonka mies oli sanonut parantavansa. 50 000 kruunua eli 5200 euroa maksanut hoitokuuri sisälsi basilikaa, valkokaalia ja öljyjä.

Mies tuomittiin useista petoksista ja petoksen yrityksistä sekä seksuaalisesta häirinnästä. Mies oli hoitanut potilaita koskettelemalla näiden rintoja.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme