Mainos
Mainos

Zhirinovski ystävyysvierailulla Irakissa

Venäjän äärikansallisten johtaja Vladimir Zhirinovski saapui tänään Bagdadiin. Hänen vierailunsa tarkoituksena on osoittaa tukea Irakin hallitukselle Irakin ja YK:n välejä yhä hiertävässä asetarkastuskiistassa.

-Tuomitsemme Yhdysvaltain politiikan ja tuemme Irakin kansaa. Saddam Hussein on ystävämme, Zhirinovski sanoi. Venäjä on toiminut asetarkastuskiistassa rauhanvälittäjän roolissa ja on myös luvannut toimia aktiivisesti YK:n pakotteiden poistamiseksi.

-Kaikkien Amerikan vastaisten joukkojen tulisi yhdistää voimansa ja asettua tätä hyökkäyspolitiikkaa vastaan, Zhirinovski sanoi ja jatkoi, että amerikkalaiset tulisi asettaa kansainvälisen tuomioistuimen kuultaviksi.

Zhirinovski on vieraillut Irakissa ahkerasti - tänään alkanut vierailu on jo kolmas kuluneiden kolmen vuoden aikana. Zhirinovski toivoo, että hän tapaa tälläkin kertaa presidentti Saddam Husseinin.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme