Mainos
Mainos

Zjuganov kehotti Jeltsiniä eroamaan

Venäjän kommunistisen puolueen johtaja Gennadi Zjuganov vaati tänään jälleen presidentti Boris Jeltsinin eroa ja ennenaikaisia vaaleja. Zjuganovin mukaan Venäjä on tällä haavaa ilman johtajaa ja se tarvitsee kipeästi jonkun ohjaimiin.

Zjuganov sanoi Ranskan television haastattelussa, että käytännössä Jeltsin on kykenemätön työntekoon ja hänen pitäisi erota, jotta hänelle voitaisiin antaa tarvittavaa hoitoa. -Maata ei johda kukaan. Olemme myrskyisellä merellä ilman kapteenia. Venäjällä vallitsee rosvous ja korruptio, Zjuganov sanoi. Hänen mukaansa tilanne ei ole vaarallinen pelkästään Venäjälle, vaan koko Euroopalle.

Zjuganov ilmoitti samalla olevansa valmis ehdokkaaksi uusissa presidentinvaaleissa. Viime vuonna pidetyissä vaaleissa Zjuganov oli tuloksissa toinen heti presidentti Jeltsinin jälkeen. Zjuganov on parhaillaan vierailulla Ranskassa.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme