Mainos
Mainos

Jasper Pääkkönen hehkuttaa huippuohjaajan Suomen-vierailua: "Viikonloppu täynnä naurua"

Spike Lee vieraili Suomessa lauantaina 22. syyskuuta Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin kunniavieraana. Viikonlopun aikana mies ehti myös tutustua Helsinkiin Jasper Pääkkösen johdolla. 

Videolla Jasper Pääkkönen kertoo työskentelystä Spike Leen kanssa.

Elokuvaohjaaja Spike Lee nähtiin lauantaina 22. syyskuuta Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin kunniavieraana. Miehen BlacKkKlansman-elokuvaa tähdittävällä Jasper Pääkkösellä iso rooli Leen Suomen-vierailussa. Pääkkönen kertoi aikaisemmin, että idea vierailuun tuli huippuohjaajalta itseltään.

– Cannesissa Spike mainitsi, että aikoo tulla Suomeen kylään. Kun ajatus tuli hänen itsensä suusta – eikä minun ehdottamana – niin oli selvää, että hän oli tosissaan. Ihan mahtavaa, että vierailun ajankohta saatiin ajoitettua R&A:n kanssa yksiin, Jasper Pääkkönen iloitsi R&A-tiedotteessa.


Pääkkönen hehkutti sunnuntaina Instagram-tilillään Leen vierailua. Hän jakoi seuraajilleen kuvan, jossa naureskelee huippuohjaajan kanssa. 

– Viikonloppu täynnä naurua, filmejä, tarinoita ja suomalainen sauna! hän kirjoitti

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme