Mainos
Mainos

Palkitulta Klaus Häröltä uusi elokuva – Tekijä tuntematon elokuvateattereihin ensi vuonna

Ohjaaja Klaus Härön uusi elokuva on syksyiseen Helsinkiin sijoittuva Tekijä tuntematon.

Parhaan elokuvan Jussi-palkinnon vuonna 2015 voittaneen Miekkailija-elokuvan ohjanneen Klaus Härön uusi elokuva Tekijä tuntematon (työnimi) käsittelee perhesuhteiden vaikeutta sekä ylpeyden ja luopumisen suuria kysymyksiä.

Anna Heinämaan käsikirjoittama elokuva vie katsojat syksyiseen Helsinkiin, jossa ikääntyvän taidekauppiaan kauppa on nähnyt parhaat päivänsä – ja kauppias itsekin tuntee, että aika alkaa ajaa hänestä ohi.

Koko elämänsä taiteelle omistanut Olavi on alistumassa kohtaloonsa, mutta kun hän huomaa huutokaupassa taulun, jota epäilee paljon lähtöhintaansa arvokkaammaksi, Olavi päättää lähteä viimeiselle keikalle todistaakseen kykynsä lähimmäisilleen.

Pääroolissa taidekauppias Olavi Launiona nähdään Heikki Nousiainen. Olavin tytärtä Leaa näyttelee Pirjo Lonka ja tyttärenpoikaa Ottoa Amos Brotherus. Elokuvaa kuvataan parhaillaan Helsingissä ja se saa ensi-iltansa syksyllä 2018.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme