Mainos
Mainos

Seksiä hississä, suuria ikäeroja – nämä Hollywoodin parit sinäkin olet jo unohtanut!

Monet Hollywoodin erityisistä pariskunnista ovat jo unohtuneet vuosien saatossa.

Aikoinaan Hollywoodissa oli useita erityisiä ja jopa yllättäviä pariskuntia, joista monet olemme jo unohtaneet. Tässä kymmenen paria, joiden yhdessäoloa emme muistaneet!

Helen Mirren ja Liam Neeson

Helen Mirren ja Liam Neeson tapasivat elokuvan Excalibur – sankarin miekka kuvauksissa 80-luvun alussa ja rakastuivat intohimoisesti. Pariskunta asui yhdessä vuoteen 1985 asti.

Mirren, joka on nyt naimisissa tuottaja Taylor Hackfordin kanssa, on kertonut, että pariskunta rakasti toisiaan kovasti ja irti päästäminen oli vaikeaa.

Sarah Jessica Parker and Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker ja Robert Downey Jr. tapasivat vuonna 1984 ja Firstborn -elokuvan kuvauksissa ja seurustelivat vuoteen 1991 asti. Pariskunta erosi lopulta Downeyn juomisen sekä huumeiden käytön johdosta.

Parker kertoi Vanity Fair-lehden haastattelussa vuonna 2016, että hän joutui toimimaan pariskunnan suhteessa usein kuten lapsen vanhempana.

– Se opetti minulle, kuinka minä rakastan. Ja sen, mikä on ero rakastamisella ja huolenpidolla, sekä mikä on tarpeellista ja mitä aikuisten täytyy ja ei täytyisi joutua tekemään toisen eteen. 

Natalie Portman ja Moby

Muusikko Moby teki faninsa hyvin kateelliseksi, kun hän deittaili lyhyesti näyttelijä Natalie Portmania vuonna 2001. Moby on kertonut myöhemmin, että hänen suhteensa Portmanin kanssa teki hänestä kohteen todelliselle nörttiraivolle.

– Et voi deittailla Luke Skywalkerin äitiä saamatta heitä vihaamaan sinua. 

Penelope Cruz ja Tom Cruise

Vuonna 2001 Penelope Cruz ja Tom Cruise näyttelivät elokuvassa Vanilla Sky, jonka jälkeen pariskunta seurusteli kolme vuotta.

Huhut kertovat, että Cruz jätti Cruisen, sillä tämän into skientologista kirkkoa kohtaan tuntui olevan suhteen kolmas pyörä. 

On myös huhuttu, että skientologisen kirkon puolesta Cruiselle alettiin etsiä järjestelmällisesti uutta kumppania Cruzin tilalle. 

Michelle Rodriguez and Colin Farrell

Yhdysvaltalainen Michelle Rodriguez ja irlantilainen Colin Farrel tapasivat vuonna 2002 S.W.A.T.-elokuvan kuvauksissa ja deittailivat noin vuoden ajan. Pariskunnan suhteesta ei ole paljon tietoa, mutta Rodriguez on joskus kertonut iskeneensä silmänsä Farreliin.

– Ihmiset joihin lankean ovat vapaita sieluja, jotka juoksevat rannalla alasti kanssani väkittämättä siitä katsooko joku.

Benicio Del Toro and Scarlett Johansson

Vuonna 2004 huhut kävivät kuumana kun epäiltiin, että näyttelijät Scarlett Johansson ja Binicio Del Toro olisivat harrastaneet seksiä Chateau Marmont-hotellin hississä Oscar-juhlien jatkojen yhteydessä. Johansson oli tällöin 19-vuotias ja Del Toro 37.

Johansson on sivuuttanut asian vitsinä, ja on kertonut menevänsä alas hississä vain päästäkseen pohjakerrokseen. Del Toro sen sijaan antoi asiasta aikoinaan melko vihjailevan kommentin.

– En tiedä. Jätetään se jonkun mielikuvitukseen. Ei mainosteta sitä. Olen varma, että niin on tapahtunut ennenkin. Eikä se varmaankaan olisi viimeinenkään kerta. 

Ryan Gosling ja Sandra Bullock

Vuonna 2002 Ryan Gosling ja Sandra Bullock rakastuivat kuvatessaan elokuvaa Numeromurha. Bullock oli 16 vuotta Goslingia vanhempi. 

Pariskunta tapaili noin vuoden ajan.

Amanda Bynes ja Seth MacFarlane

Lapsitähti Amanda Bynes ja Family Guy -ohjelman luoja Seth Macfarlane tapailivat lyhyesti, noin puolen vuoden ajan, ennen MacFarlanen suurta julkisuutta sekä Bynesin hermoromahdusta. 

Ikäeroa pariskunnalla oli kaksitoista vuotta.

Brad Pitt ja Juliette Lewis

Näyttelijä-muusikko Juliette Lewis seurusteli 90-luvun alussa neljä vuotta erään, siihen aikaan hieman tuntemattomamman näyttelijän Brad Pittin kanssa. He tapasivat Lewisin ollessa vasta 16-vuotias ja Pitt oli häntä 10 vuotta vanhempi. 

Lewis on tuoreemmissa haastatteluissa ihmetellyt, miksi häneltä kysellään edelleen hänen suhteestaan Pittiin.

– Haluaisitteko puhua Rodneystä? Seiskaluokan ihastuksestani? Hän oli myös poikaystäväni. 

Uma Thurman ja Gary Oldman

Uma Truhman ja Gary Oldman menivät naimisiin vuonna 1990. He tapasivat noin vuoden aikaisemmin elokuvan Koston hetki -kuvauksissa.

Thurman seurusteli ensin elokuvan ohjaajan Phil Joanoun kanssa. Näyttelijätär ja Oldman alkoivat kuitenkin pian tapailla sen jälkeen, kun Joanou oli esitellyt naisystävänsä pääosan esittäjälle. He menivät naimisiin pian elokuvan ensi-illan jälkeen, mutta liitto kesti vain kaksi vuotta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme