Mainos
Mainos

Tuntematon sotilas -elokuva lähestyy miljoonan katsojan rajapyykkiä – luvassa erikoisnäytös

Kolmas filmatisaatio Väinö Linnan Tuntematon sotilas -klassikkoromaanista vetää yhä katsojia teattereihin.

Lokakuussa elokuvateattereihin tullut Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas -elokuvan on nähnyt lähes miljoona katsojaa. Tällä hetkellä tarkka lukumäärä on noin 994 240.

Väinö Linnan romaaniin perustuva teos on jättänyt kotimaan katsojaluvuissa taakseen isoja ulkomaalaisia elokuvia, kuten koko Taru Sormusten Herrasta -trilogian ja Steven Spielbergin sci-fi klassikon E.T. Extra-Terrestrialin.

Näyttelijä Arttu Kapulainen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jonka mukaan lauantaina 10.2. Helsingin Kinopalatsissa järjestetään erikoisnäytös, jolla saadaan miljoona katsojaa täyteen. Näytöksen jälkeen elokuvan näyttelijöitä ja tekijöitä on paikan päällä vastaamassa yleisön kysymyksiin.


Tuntematonta sotilasta on levitetty myös ulkomaille. Ruotsissa elokuvan on nähnyt jo yli 50 000 katsojaa. 

Ulkomaille sovitettu versio on 45 minuuttia alkuperäisversiota lyhyempi ja sen on voinut nähdä myös Suomen teattereissa 19. päivä tammikuuta lähtien. Norjassa ja Islannissa elokuva sai ensi-iltansa tammikuun lopulla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme