Mainos
Mainos

Erorahat hyväntekeväisyyteen! Johnny Deppistä eronnut Amber Heard lahjoitti hirmusumman lastensairaalalle

Näyttelijä Amber Heard osoitti avokätisyytensä.

Justice League -elokuvassa Meran roolissa nähty Amber Heard on lahjoittanut seitsemännumeroisen summan Los Angelesin lastensairaalalle. Tarkkaa summaa ei paljastettu, mutta Heardin lahjoitus on miljoonan ja viiden miljoonan dollarin väliltä.

– Hyväntekeväisyyskohteeni ovat aina olleet varsinkin naisten ja lasten terveyteen liittyviä. Olen aina pitänyt terveydenhuoltoa ihmisoikeutena, Heard sanoo lahjoituksestaan.

Heard päätti tehdä lahjoituksen saatuaan seitsemän miljoonaa dollaria hänen ja Johnny Deppin avioeron jälkeen. Näyttelijän mukaan hän ei tarvinnut rahaa muuhun, kuin hyväntekeväisyyteen annettavaksi. Pariskunnan suhde päättyi, kun Heard syytti Deppiä perheväkivallasta ja haki miehelleen lähestymiskieltoa.

Heard halusi lahjoittaa oikeuskäsittelyssä saamiaan rahoja naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi, sekä lastensairaalalle. Näyttelijä on lahjoituksen lisäksi tehnyt viimeiset kymmenen vuotta vapaaehtoistyötä Los Angelesin lastensairaalalla.

Lähde: People

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme