Mainos
Mainos

Kim Kardashian paljastaa uutta tietoa raskaudestaan: "Lääkäri kertoi, että vauvan sydänäänet olivat lakanneet"

Kardashianit-tv-ohjelma viettää 10-vuotisjuhlavuottaan. Erikoisjaksossa tähdet syventyvät elämänsä suurimpiin käännekohtiin, kertoo People-lehti. 

Kardashianit-suosikkiohjelman 10-vuotiserikoisjakso paljasti uutta tietoa Kim Kardashian-Westin ensimmäisestä raskaudesta. Kim kertoo 90 minuuttisessa erikoisjaksossa vaikeuksistaan odottaessaan tytärtään Northia.

Kaunottaren lääkäri oli kertonut Kimille, että hänellä olisi suuria vaikeuksia tulla raskaaksi. Ohjelmassa Kim kertoo järkyttyneensä tullessaan kuitenkin raskaaksi.

– Muistan kun soitin Kanyelle kertoakseni raskaudesta. Hän kuvitteli, että joku perheenjäsen oli kuollut, koska olin niin hysteerinen. Kuvittelin elämäni olevan ohitse raskauden myötä. Se oli niin vaikeaa minulle. Ilmiselvästi se oli kuitenkin parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut, Kardashian kuvailee.

Ryan Seacrestin haastattelussa tähti kertoo, että odottaessaan Northia, vauvan sydänäänet lakkasivat kuulumasta ja tähdelle kerrottiin raskauden keskeytyneen.

– Olin todella peloissani. Minulla oli niin kamalat kivut, että luulin saaneeni keskenmenon. Olin lähes varma siitä. En tiennyt mitä oli tekeillä. Lensin kiitospäivänä kotiin ja lääkäri kertoi minulle, että vauvan sydänääniä ei kuuluu. Olet saanut keskenmenon, hän sanoi. Kun menin myöhemmin takaisin lääkäriin, sydänäänet kuuluivatkin ja en ollutkaan saanut keskenmenoa, Kim kertoo haastattelussa kokemuksestaan.

Kimillä oli vaikeuksia myös toisessa raskaudessaan. Kim ja Kanye West odottavat tällä hetkellä parin kolmatta lasta sijaissynnyttäjän avulla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme