Mainos
Mainos

Vauvaonnea! Alec Baldwinille perheenlisäystä

Näyttelijä Alec Baldwin sai perheenlisäystä.

30 Rock -sarjasta tuttu Alec Baldwin toivotti viidennen lapsensa maailmaan torstaina. Vastasyntynyt lapsi on poika, hänen nimeään ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.

Baldwinilla ja hänen vaimollaan Hilaria Baldwinilla on ennestään kolme lasta, Leonardo Ángel CharlesRafael Thomas ja Carmen Gabriela. Lisäksi Baldwinilla on 22-vuotias tytär Ireland Baldwin näyttelijän edellisestä liitosta Kim Basingerin kanssa.

Hilaria jakoi kuvan vastasyntyneestä lapsesta ja tämän isästä kuvan Instagram-tililleen. Kuvassa Hilaria kannattelee hymyillen perheen uutta tulokasta, Alec on kumartuneena onnensa kukkuloilla ihailemaan lastaan.

– Hän on täällä! Hän on täydellinen! ylpeä äiti kirjoitti julkaisuun.

Viimeaikoina Baldwin on ollut pinnalla erityisesti Saturday Night Live -ohjelmassa usein nähdyn Donald Trump -imitaationsa vuoksi. Kesällä hän näyttelee uudessa Mission Impossible -elokuvassa. 34-vuotias jooga-ohjaaja ja näyttelijä Baldwin ovat olleet naimisissa vuodesta 2012.

Lähde: People

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme