Mainos
Mainos

Tekstitys MTV3-kanavalla

MTV3-kanava on aloittanut kotimaisten ohjelmien tekstityksen ja ulkomaisten sarjojen äänitekstityksen 11.7.2011. Tekstitys on otettu käyttöön asteittain valtioneuvoston asetuksen mukaan.

Vuoteen 2016 mennessä tekstitys tulee olemaan 50 %:ssa MTV3-kanavan kotimaisista ohjelmista.

Tekstitykset tehdään DVB-tekniikalla, jossa tekstit ovat omana bittivirtanaan eikä perinteisellä menetelmällä, jossa teksti poltetaan kuvaan. Tätä menetelmää käytettäessä televisionkatsoja saa tekstityspalvelun päälle niin halutessaan valitsemalla kanavan tekstityksen kieliasetukseksi hollannin.

Kaikki kotimaiset ohjelmat paitsi suorat lähetykset tekstitetään. Tietoa tekstityksestä löytyy mtv.fi:n ohjelmaoppaasta.

Tekstitettyjä ohjelmia löytyy myös MTV:n Katsomo-palvelusta.

Lisätietoja:
Lähetä kysymyksesi tekstityksestä MTV3.fin palautteeseen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot