Mainos
Mainos

Arthur vai Alice? Vedonlyönti prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kolmannen lapsen nimestä käy kuumana

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kolmas lapsi on syntymäisillään.

Herttuatar Catherinen synnytys käynnistyi maanantaina aamupäivällä. Tulevan lapsen sukupuolesta ei vielä ole tietoa, mutta vedonlyönti uuden kuninkaallisen nimestä on ollut käynnissä jo pitkään.

People-lehden mukaan suosituimmat veikkaukset pojan nimeksi ovat Albert ja Arthur, joiden kerroin on 12-1. Vahva nimiehdokas on myös Philip, Williamin isoisän prinssi Philipin mukaan.

Tytön nimistä suosituimmat ehdotukset ovat Alice ja Mary kertoimella 5-1. Myös Alice-nimellä olisi kuningasperheelle erityinen merkitys, sillä prinssi Philipin äiti eli Williamin isoisoäiti oli nimeltään Alice.

Good Housekeeping -sivusto nostaa vahvaksi ehdokkaaksi Thomasin, jonka suosio kasvoi vedonlyöntisivustoilla yhdessä yössä. 

Vaikka vetoa lyödään myös tavallisten nimien puolesta, William ja Catherine valitsevat todennäköisesti suvussa kulkevan nimen. Kuninkaallisilla on tapana kunnioittaa sukulaisiaan ja nimetä lapsensa menneiden prinsessojen ja prinssien mukaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme