Mainos
Mainos

Catherine kärsi vaikeasta pahoinvoinnista – näin herttuatar edusti raskauden aikana

Englannin prinssi William ja herttuatar Catherine ovat saaneet kolmannen lapsensa. Näin Catherinen odotusaika sujui. 

Prinssi William, 35, ja herttuatar Catherine, 36, ovat saaneet kolmannen lapsensa. Perheen uusi tulokas on pieni poika.

Kengsington Palace kertoi asiasta Twitterissä maanantaina 23.4. noin kello 15.00. Päivityksen mukaan poika syntyi paikallista aikaa kello 11.01. Poikalapsi painoi syntyessään 3 827 grammaa. Prinssi William oli paikalla synnytyksessä. Molemmat sekä äiti Catherine ja uusi tulokas voivat hyvin.

Hovi tiedotti syyskuussa 2017, että prinssi William ja herttuatar Catherine odottavat kolmatta lastaan. Samalla kerrottiin, että herttuatar kärsii voimakkaasta raskausajan pahoinvoinnista, eikä hän osallistu sovittuihin tapaamisiin.

Hyperemesis Gravidarum -pahoinvointia esiintyy vain pienellä osalla raskaana olevista naisista. Tila aiheuttaa poikkeuksellisen voimakasta pahoinvointia. Catherine kärsi pahoinvoinnista myös aiempien raskauksiensa aikana.

Herttuatar palasi julkisuuteen lokakuun 11. päivänä, kun hän osallistui Buckinghamin palatsissa järjestetylle vastaanotolle, jossa juhlittiin Maailman mielenterveyspäivää. Tuolloin raskaus ei ollut vielä havaittavissa eikä hehkuvan herttuattaren kasvoilla näkynyt tietoakaan pahoinvoinnista.

Katso alta kuvia Catherinen raskaustyyleistä!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme