Mainos
Mainos

Meghan Marklen isä kommentoi vihdoin tyttärensä kihlausta prinssi Harryn kanssa: "Olen todella ilahtunut"

Meghan Marklen isä on onnellinen tyttärensä kihlauksesta prinssi Harryyn.

Meghan Marklen isä Thomas Markle on vihdoin rikkonut hiljaisuutensa koskien tyttärensä kihlausta prinssi Harryyn. Ellen mukaan Thomas Markle antoi kommenttinsa asiasta kysyneelle naiselle Meksikon Rosaritossa sijaitsevassa ruokakaupassa.

– Mielestäni se on mahtavaa. Olen todella ilahtunut. Mielestäni he ovat todella hyvä pari. Olen todella onnellinen heidän puolestaan. Rakastan tytärtäni erittäin paljon – Harry on herrasmies. 

Thomas Markle on aikaisemmin sanonut, että hänestä olisi ihanaa saattaa tyttärensä alttarille. Tuoreiden puheiden mukaan Meghan Markle haluaisi suoda äidilleen Doria Raglandin tämän kunnian. Meghan Marklen vanhemmat erosivat, kun hän oli kuusivuotias. 

Meghan Markle kertoi hänen ja prinssi Harryn ensimmäisessä yhteisessä haastattelussa, että Harry on tavannut näyttelijän äidin, muttei isää. Harry on kuitenkin puhunut Thomas Marklen kanssa useita kertoja puhelimessa.    

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme