Mainos
Mainos

Prinsessa Dianan suosikkikuvaaja otti juhlapotretin – herttuatar Camilla täyttää 70 vuotta

Prinssi Charlesin puoliso viettää tänään 70-vuotispäiväänsä.

Walesin prinssi Charlesin, 68, aviopuoliso, Cornwallin herttuatar Camilla, koko nimeltään Camilla Parker-Bowles täyttää tänään maanantaina 17. heinäkuuta 2017 tasan 70 vuotta.

Britannian hovi julkaisi Camillan syntymäpäivän kunniaksi prinssiparista uunituoreen kuvan, jonka on ottanut myös prinssi Charlesin entisen vaimon, prinsessa Dianan suosikkikuvaajana tunnettu Mario Testino.

Yhteiskuva on otettu jo toukokuussa, mutta sen julkaisu säästettiin herttuattaren merkkipäivään.

Katso kuva alla tai täällä.


Testino otti vuonna 1997 Dianasta vain kuukausi ennen tämän kuolemaa kuvasarjan, joka julkaistiin Vanity Fair -lehdessä saman vuoden heinäkuussa.

Daily Mail uutisoi keväällä, että Camillan tasavuosisyntymäpäivän kunniaksi järjestetään vain pienet teekutsut, koska prinsessa Dianan kuoleman vuosipäivä osuu lähes samaan ajankohtaan.

Lehden mukaan alkuperäisiin suunnitelmiin kuului muun muassa Camilla-dokumentti, mutta se peruttiin, jotta se ei veisi huomiota Dianan muistopäivästä. 

Dianan kuolemasta tulee elokuussa kuluneeksi 20 vuotta ja kansan rakastamaa prinsessaa tullaan muistamaan monin tavoin. Jo nyt nähtävillä on näyttely Dianan legendaarisista asuista ja kuoleman vuosipäivänä paljastetaan prinsessasta tehty patsas Kensingtonin palatsissa.

Cornwallin herttuatar Camilla on Walesin prinssi Charlesin toinen vaimo. Camilla olisi oikeutettu käyttämään Walesin prinsessan arvonimeä, mutta hän on esittänyt toiveen, että hänestä käytettään prinssi Charlesin toisen arvonimen eli Cornwallin herttuan mukaista arvonimeä.

Camilla ja Walesin prinssi avioituivat 9. huhtikuuta 2005. Brittihovi on ilmoittanut, että prinssi Charlesin noustessa kuninkaaksi Camillasta ei tule kuningatarta, vaan hän ottaa käyttöön uuden arvonimen "prinsessapuoliso".

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme