Mainos
Mainos

Ruotsin Idols-finaalissa pilkattiin Madeleinea ja Chrisiä – hovilta vastaus ilkeään vitsiin

Hovi reagoi Ruotsin Idols-finaalissa heitettyyn mauttomaan vitsiin kuninkaallisesta parista. 

Ruotsin Idols-laulukilpailun finaalissa prinsessa Madeleine joutui puolisonsa Chris O'Neillin kanssa ikävän pilkan kohteeksi. Toinen ohjelman juontajista, Gina Dirawi vitsaili, että prinsessa teki huonon päätöksen menemällä naimisiin brittiläis-yhdysvaltalaisen miehen kanssa. 

– Mielestäni kaikki tekevät huonoja valintoja. Katsokaa vaikka Maddea ja Chrisiä, asiat eivät aina mene niinkuin olisi kuvitellut. 

Yleensä hovi ei kommentoi julkisuudessa tapahtuvaa keskustelua. Tällä kertaa hovin lehdistöpäällikko Margareta Thorgren kuitenkin totesi, että hovi kommentoi kun kyseessä ovat ilkeät, väärät tiedot jotka koskevat kuninkaallista perhettä ja heidän omaisiaan. 

– On selvää, että hovi on jatkuvasti huomion keskipisteenä. Voin vakuuttaa, että kaikki jotka tuntevat kuningasperheen, tietävät, että kaikki ei aina täsmää. Se on jatkuvasti ongelmallista, Thorgren kommentoi. 

Thorgrenin mukaan on erittäin valitettavaa, että Madeleinen aviomies on joutunut kovan arvostelun kohteeksi. 

– Se on aina luonnollisesti surullista. Tässä medialla on tietty rooli ja usein nämä ovat vihjeitä, jotka eivät täsmää.

Prinsessa Madeleine odottaa miehensä Chris O'Neillin kanssa pariskunnan kolmatta lasta. Pari on nähty intiimeillä treffeillä Iso-Britanniassa kesän jälkeen, jonka he viettivät Öölannissa. 

Avioparilla on ollut vaikeuksia saada sovitettua elämänsä yhteen ja he ovat myös kamppaileet O'Neilliä koskevien ilkeiden huhupuheiden kanssa.

– Joskus ajattelen, että Chris saa osakseen liian paljon kritiikkiä. Meillä on parina kaikki älyttömän hyvin, Madeleine sanoi

Lähde: Expressen​​​​​​​

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme