Mainos
Mainos

Antti Tuisku pitkälle tauolle – soittaa ensi kesänä vain yhden keikan

Seinäjoen Provinssin ensimmäisiä artistikiinnityksiä ovat Antti Tuiskun lisäksi muun muassa Prophets of Rage ja The Offspring.

Ensi kesänä 40-vuotisjuhliaan 28.-30. kesäkuuta 2018 viettävä Provinssi-festivaali on julkistanut ensimmäiset esiintyjänsä. Seinäjoella nähdään tanskalainen Volbeat, Rage Against The Machinen, Cypress Hillin ja Public Enemyn jäsenistä koottu yhdysvaltalainen superkokoonpano Prophets of Rage sekä kotimaan suurimpiin pop-tähtiin lukeutuva Antti Tuisku.

Antti Tuisku soittaa Provinssissa kesän 2018 ainoan konserttinsa. Provinssi-keikan jälkeen Tuiskua ei nähdä tiedotteen mukaan esiintymislavoilla ainakaan vuoteen.

– On suuri kunnia päättää kesällä 2018 lähes 3,5 vuotta kestänyt Peto-matka nimenomaan Provinssin päälavalle. Muistan kun kesällä 2015 esiinnyin ensimmäistä kertaa kyseisellä festivaalilla. Esiintymisaika oli yöllä jotain yhden ja kahden välillä ja ajattelin, että onkohan koko alueella enää yleisöä paikalla. Teltta oli kuitenkin ääriään myöten täynnä ja tuhannet ihmiset jäivät sen ulkopuolelle. Soitin keskellä yötä vanhemmilleni pohjoiseen ja herätettyäni heidät itkin onnesta ja liikutuksesta, Tuisku toteaa tiedotteessa.

– Moni varmasti ajatteli, että haippi kestää hetken, mutta on ollut hurjaa havaita, että vastoin jopa omia ajatuksiani urani huipentuu vasta vuonna 2018. Ensi keväänä lähden areenakiertueelle ja kesällä aloitan määrittelemättömän pituisen keikkatauon Provinssin lavalta.


Muita ensi kesän Provinssin ulkomaisia artistikiinnityksiä ovat yhdysvaltalainen punkrock-konkariyhtye The Offspring (USA), suomalaislaulaja Alman kanssa yhteiskappaleen julkaissut newyorkilainen räppäri French Montana, ruotsalainen metalliyhtye Arch Enemy sekä brittiläinen metalcore-bändi Asking Alexandria.

Kotimaisista nimistä Provinssissa nähdään Antti Tuiskun lisäksi Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Pyhimys ja Vesta.

Katso alla Antti Tuiskun haastattelu Peter Nymanin Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa keväällä 2016.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme