Mainos
Mainos

Aviciin vanhemmat julkaisivat koskettavan kirjeen: ”Olemme kiitollisia kaikille, jotka rakastivat Timin musiikkia”

Viime viikolla menehtyneen ruotsalaismuusikko Tim Berlingin vanhemmat kiittävät miehen faneja tuesta.

Taiteilijanimellä Avicii esiintynyt Tim Berling löydettiin kuolleena perjantaina 20. huhtikuuta. Ruotsalainen tuottaja ja dj oli 28-vuotias.

Berlingin vanhemmat Anki Lidén ja Klas Berling julkaisivat ruotsalaismedialle avoimen kirjeen, jossa he esittävät kiitokset saamastaan tuesta.

– Haluamme kiittää teitä kaikesta tuesta ja koskettavista kuvailuista pojastamme ja veljestämme. Olemme kiitollisia kaikille, jotka rakastivat Timin musiikkia ja joilla on hienoja muistoja hänen lauluistaan, perhe kirjoittaa. 

Lisäksi perhe kiittää kaikista kunnianosoituksista, joita järjestettiin Berlingin kuoleman jälkeen. Monet kirkonkellot soittivat Aviciin kappaleita ja hiljaisia hetkiä pidettiin ympäri maailman.

Berling löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Omanin Masqatissa, missä mies lomaili. Hän oli yksi maailman suosituimmista EDM-tähdistä ja tunnettiin muun muassa hiteistään Levels ja Wake Me Up!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme