Mainos
Mainos

Beyoncé ja Jay-Z vetivät yhteiskonsertin – tyttäreltä yllättävä reaktio esitykseen

Beyoncén ja Jay-Z:n kuusivuotias tytär häpesi silmät päästään vanhempiensa konsertissa.

VIDEO: Beyonce ja Jay-Z julkaisivat yllätyslevyn.

Kuusivuotias Blue Ivy Carter kuvattiin nauttimassa vanhempiensa Beyoncén ja Jay-Z:n konsertista Lontoon olympiastadionilla viime viikolla. Blue Ivy näytti viihtyvän suurimman osan konsertista, mutta yksi stadionilla nähty siirtymävideo sai nuoren tytön kiemurtelemaan häpeästä.

Beyoncé ja Jay-Z kiertävät yhteisellä On the Run Tour II -kiertueella, jossa soitetaan molempien kappaleita vuosien varrelta. Konserteissa on nähty kappaleiden välissä siirtymävideoita, joissa on ollut pätkiä pariskunnan elämästä.

Blue Ivy ei ollut näkemästään videosta innoissaan, ensin hän nyrpisteli näkemälleen, sitten hän laittoi kätensä silmiensä eteen ja meni tämän jälkeen kaiteen taakse piiloon. Lopulta kuusivuotias tyytyi tarkkailemaan lavalla ja ruuduilla nähtävää materiaalia kaiteen takaa niin, että hänen silmänsä näkyivät juuri ja juuri.

Ei ole varmaa, millaista materiaalia stadionilla näytettiin, kun Blue Ivy joutui kokemaan häpeää vanhempiensa vuoksi. Fanit ovat taltioineet kiertueelta pieniä pätkiä siirtymävideoista, joissa muun muassa nähdään pariskunta suutelemassa, makoilemassa sängyssä ja Beyoncé heiluttamassa takamustaan.

Koko konsertti ei kuitenkaan ollut Blue Ivylle tuskaa, vaan muissa konsertista kuvatuissa videoissa hän nähtiin nauttimassa vanhempiensa show'sta siinä missä muutkin stadionilla olijat.

Lähde: Elle

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme