Mainos
Mainos

Donald Trump ja Kanye West tapasivat yllättäen – "Olemme olleet kauan ystäviä"

Uupumuksesta kärsinyt tähtiräppäri vieraili Trump Towerissa eilen tiistaina.

Yli 20 keikkaa syksyllä uupumuksen takia perunut hiphop-tähti Kanye West, 39, tapasi eilen tiistaina Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin, 70.

Kyseessä oli toinen kerta, kun West nähtiin julkisuudessa kohua herättäneen sairaalaepisodinsa jälkeen. West joutui ambulanssilla sairaalahoitoon marraskuun lopussa.

West kuvattiin astumassa Trump Toweriin ja menossa hissiin. Lopulta räppäri ja tuleva presidentti saapuivat hissillä alas.

– Hän on hieno mies. Olemme olleet ystäviä kauan, Trump kommentoi paikalle saapuneelle medialle.

Kysymykseen siitä, mistä miehet puhuivat, Trump vastasi lyhyesti.

– Elämästä.

West ei vastannut kysymyksiin koskien miehen taannoisia lausuntoja siitä, että hän asettuisi ehdolle USA:n presidentinvaaleissa vuonna 2020.

Ennen hoitoon joutumista West suututti faninsa omassa konsertissaan. New York Times kertoi räppärin aloittaneen vain kolmen esitetyn kappaleen jälkeen lähes 20 minuuttia kestäneen poliittisen paasauksen.

Vaikka West ei edes äänestänyt presidentinvaaleissa, hän hehkutti Donald Trumpin vaalivoittoa ja Trumpia äänestäneitä ihmisiä.

– Monista tuntuu, että he hävisivät. Tiedättekö miksi? Teille on valehdeltu. Google, Facebook ja radio valehtelivat teille, räppäri manasi lavalla.

Palopuheensa jälkeen räppäri tipautti mikrofonin ja poistui lavalta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme