Mainos
Mainos

Eicca Toppinen rumpalin loukkaantumisesta: Pelottava tilanne

Apocalyptica tiedotti tiistaina bändin rumpalin jääneen sivuun kiertueelta dramaattisen käänteen jälkeen. Laulaja Eicca Toppinen kuvailee tilannetta.

Apocalyptica -yhtyeen rumpali Mikko Sirén on joutunut toistaiseksi jäämään sivuun yhtyeen massiiviselta Pohjois-Amerikan kiertueelta.

Sirén sai vaikean selkäkrampin yhtyeen esiintyessä maineikkaalla Rocklahoma-festivaalilla Oklahomassa viime perjantaina ja hänet kiidätettiin suoraan lavalta ambulanssilla sairaalaan. Sirén on sivussa vielä ainakin kuluvan viikon keikat.

Apocalyptica-yhtyeen perustajajäsen Eicca Toppinen kommentoi tapahtunutta.

– Onneksi kysymys ei ole sen vakavammasta vammasta, vaikka tilanne olikin pelottava.

– Jos ikävästä tilanteesta haluaa löytää jotain positiivista se on se, että bändin joutuessa mahdottoman eteen, se painaa vimmalla eteenpäin ja luo jotain täysin uutta. Tämä avartaa musiikillisia näköaloja sen sijaan, että luovutettaisiin ja peruttaisiin keikkoja.

Apocalyptica ei ole yllättävästä käänteestä huolimatta perunut keikkojaan. Yhtyeen lämmittelybändin Art of Dyingin rumpali on noussut rumpupallille toimittamaan Sirénin tonttia. Lisäksi bändi on soittanut runsaasti Metallica-covereita.

– Tärkeintä on kuitenkin se, että Mikko on pian kunnossa ja takaisin rumpujensa takana ja kiertue voi jatkua suunnitellusti. Bändi on todella innoissaan tulevista festarikeikoistaan Suomessa, Eicca kommentoi.

Pohjois-Amerikassa bändi viihtyy kesäkuun puoliväliin asti ja esiintyy sen jälkeen Suomessa muun muassa Provinssissa, Ilosaarirockissa, Qstockissa ja Pyhä Unplugged -festivaaleilla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme