Mainos
Mainos

Entinen lapsitähti syöksykierteessä – pidätettiin rattijuopumuksesta ja huumeiden hallussapidosta

Laulaja ja entinen lapsitähti Aaron Carter on pidätetty viikonloppuna rattijuopumuksesta ja huumeiden hallussapidosta Georgian osavaltiossa, kertoo Variety.

Poplaulaja Aaron Carterin vuosia kestänyt alamäki jatkuu. Hänet pidätettiin rattijuopumuksesta ja huumeiden hallussapidosta Georgian osavaltiossa lauantai-iltana. Hänellä oli hallussaan marihuanaa ja sekä huumeiden käyttöön liittyviä tarvikkeita. Carter on kärähtänyt huumeista aiemminkin viime vuosina. Hän on myös osallistunut tositv-sarjaan Celebrity Rehab, jossa julkkikset osallistuvat päihdevieroitukseen.

Myös mukana ollut naisystävä Madison Parker pidätettiin. Hänellä oli niin ikään hallussaan marihuanaa. Lisäksi hänet pidätettiin virkavallan vastustamisesta.

Carterin oli määrä esiintyä Kansas Cityssä lauantaina, mutta Varietyn mukaan hän oli perunut keikkansa vain muutama tunti ennen pidätystä. Hän oli vedonnut "liikenteestä johtuviin syihin". Carterin seuraava keikka on määrä pitää Alabamassa tiistaina.

Reilu vuosi sitten Carter sanoi ET-onlinen haastattelussa, että hän käyttää marihuanaa, mutta ei ole "meth head" (henkilö, joka käyttää metamfetamiinia).

– Juon viiniä. Poltan ruohoa. Kärsin ahdistuksesta, johon otan lääkettä. Jotkut luulevat, että olen huumeaddikti, joka käyttää metamfetamiiniä tai crackiä, mutta se ei pidä paikkaansa, Carter sanoi.

Carter tunnetaan parhaiten sekä Backstreet Boys -yhtyeen Nick Carterin pikkuveljenä että lapsi- ja teinitähtenä, joka on esiintynyt muun muassa televisiosarjoissa Seitsemäs taivas ja Lizzie McGuire. Nick ja Aaron Carter ovat esiintyneet yhdessä myös  tv-sarjassa House of Carters (vuonna 2006), jossa seurattiin Carterin sisarusten elämää.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme