Mainos
Mainos

HIM-DVD menestyy sekä Suomessa että ulkomailla

Parisen viikkoa sitten julkaistu HIM – Love Metal Archives Vol. 1 on myynyt kultaan vaadittavat 5000 kappaletta. Tuote nousi suoraan Suomen virallisen DVD-listan kärkeen.

Love Metal Archives Vol. 1 on saanut erinomaisen vastaanoton myös Britanniassa, jossa se nousi julkaisuviikollaan BBC:n Radio 1 DVD-listan kärkeen. BBC:n DVD-listan kärkikolmikkoon sijoittuivat myös AC/DC:n Family Jewels ja Queenin Live At Wembley Stadium. Queenilla on tämän lisäksi top kympissä myös kaksi muuta dvd-julkaisua, Greatest Video Hits - 1 ja On Fire – Live At The Bowl.

Hyviä arvioita kerännyt Love Metal Archives Vol. 1 DVD sisältää materiaalia HIM:n koko uran ajalta. DVD on kestoltaan lähes viisi tuntia ja pitää sisällään 15 videota, 25 live taltiointia sekä yli tunnin verran haastatteluja. Tämän lisäksi DVD:llä on mukana on bioja, valokuvia sekä lukuisia extroja.

Love Metal Archives Vol. 1 DVD:stä on saatavilla myös limited edition -versio, jolla on mukana yli tunnin mittainen bonus-DVD HIM vs. BAM (Bam Margera).

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme