Mainos
Mainos

Huumekohun keskelle joutuneelta Jari Sillanpäältä uusi kuvapäivitys – konserttikiertue vauhtiin pian

Sillanpään epäillään ajaneen autoa huumeiden vaikutuksen alaisena.

Laulajatähti Jari Sillanpää valmistautuu parhaillaan tulevana perjantaina 29. syyskuuta 2017 Oulusta alkavaan konserttikiertueeseen. Sillanpää julkaisi Instagramissa ja Facebookissa kuvakollaasin yhtyeen harjoituksista.

– Valokeilassa-konserttikiertue käynnistyy perjantaina! Tässä tunnelmakuvia eilisistä harjoituksista! postauksessa lukee.


Iltalehti uutisoi keskiviikkona 13. syyskuuta 2017, että poliisi pysäytti tiistai-iltana 12. syyskuuta autoa ajaneen iskelmälaulaja Jari Sillanpään Helsingin keskustassa ja epäilee tämän ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena.   

MTV uutisoi torstaina 14. syyskuuta 2017, että poliisi löysi Sillanpään autosta pienen määrän huumetta, jota epäillään tavanomaisesta metamfetamiinista pidemmälle jalostetuksi kristalliksi. Sillanpäälle tehtiin pikatesti, joka reagoi huumausaineeseen. Poliisi vahvisti MTV:lle tapauksen mutta ei Sillanpään nimeä.

Sillanpää julkaisi Facebook-tilillään aiheeseen liittyvän päivityksen torstai-iltana 14. syyskuuta 2017. Kirjoituksessaan laulaja pahoitteli tapauksesta johtunutta mielipahaa ja myönsi ajaneensa autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena.

– Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä. Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen, kirjoituksessa luki.

Viime viikolla Jari Sillanpää kommentoi Radio Pookille kohua ensimmäisessä haastattelussa kohun jälkeen. Sillanpää sanoi pelkäävänsä, että huumekohu haittaa hänen uraansa.

– Omat tunnelmat ei ole huipussa kyllä. Tämä poika on vähän maassa, mutta yritän tästä kasata itseni, laulaja totesi.

Sillanpää sanoi, ettei ole käynyt katsomassa asiasta vellovia somekeskusteluja.

– Keskusteluja en ole käynyt katsomassa, mutta olen lukenut viestejä, joita omille sivuilleni on laitettu. Suurin osa niistä on ollut kannustavia ja positiivisia, ja se on ollut hienoa.

Laulaja kuulosti haastattelussa vakavalta, mutta naurahteli muutaman kerran puhuessaan tapahtuman aiheuttamista reaktioista.

– Kollegoilta olen saanut paljon kannustavia viestejä, että ei voi kuin olla tyytyväinen. Silti käyn läpi itse tätä asiaa ja kyllä olen toistaiseksi aika maassa, Sillanpää sanoi ja naurahti väsyneen oloisena.

Sillanpään Valokeilassa-kiertue alkaa tulevana perjantaina Oulusta Madetojan salista. Osa kiertueen konserteista on loppuunmyytyjä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme