Mainos
Mainos

Tämä hittibiisi oli jäädä pois Sillanpään keikalta – iskelmätähti kertoi, ettei aio esittää kyseistä kappaletta

MTV on paikan päällä seuraamassa Jari Sillanpään konserttia Kajaanin Kaukametsässä. Mies kertoi jättävänsä hittibiisinsä pois tämän illan ohjelmistosta. 

Iskelmälegenda Jari Sillanpää nousi lauantaina 14.4. ensimmäistä kertaa estradille huumekohun jälkeen. Mies sai heti yleisöltä raikuvat aplodit.

Keikan puolessa välissä Sillanpää kertoi, että hän ei aio esittää hittibiisiään Valkeaa unelmaa. Myöhemmin yleisö kuitenkin pyysi iskelmätähteä vetämään yhden tunnetuimmista kappaleistaan.

Konsertti alkoi noin kello 19 ja sen on määrä kestää puolitoista tuntia. 

Keikkapaikka on myyty lähes täyteen ja illan yleisö on naisvaltaista. Illan tähti on paikalla olevan toimittajan mukaan rento ja hyväntuulinen. Sillanpää vitsailee välispiikeissään ja on saanut väliaplodeja yleisöltä. 

Sillanpää jäi kiinni metamfetamiinin käytöstä loppuvuodesta. Hänet tuomittiin tammikuussa käräjäoikeudessa sakkoihin. Viime kuussa hän jäi uudelleen kiinni palatessaan Thaimaasta mukanaan metamfetamiinia.

Jari Sillanpää kertoi avoimesti MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa huumeidenkäytöstään. Hän myönsi lähetyksessä muun muassa olevansa narkomaani.

Mies kertoi Tuomas Enbusken haastattelussa myös, että ei koe tällä hetkellä tarvitsevansa apua huumeiden käytön lopettamiseksi.

MTV seuraa Jari Sillanpään keikkaa paikan päällä koko illan ajan. 

Video: Ari Kettunen

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme