Mainos
Mainos

Jari Sillanpään tunnustus huumekohusta jakaa mielipiteitä – "Pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä"

Jari Sillanpään torstai-iltainen päivitys huumekohusta on herättänyt kiivasta keskustelua Facebookissa.

Iltalehti uutisoi keskiviikkona, että poliisi on pysäyttänyt tiistai-iltana autoa ajaneen iskelmälaulajan Jari Sillanpään Helsingin keskustassa ja epäilee tämän ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena.   

MTV uutisoi torstaina, että poliisi löysi Sillanpään autosta pienen määrän huumetta, jota epäillään tavanomaisesta metamfetamiinista pidemmälle jalostetuksi kristalliksi. Vain pieni määrä ainetta riittää epäilyyn huumausainerikoksesta. Sillanpäälle tehtiin pikatesti, joka reagoi huumausaineeseen. Poliisi vahvisti MTV:lle tapauksen mutta ei Sillanpään nimeä.

Sillanpää julkaisi rikkoi hiljaisuutensa asiasta torstai-iltana ja julkaisi päivityksen Facebook-tilillään. Kirjoituksessaan laulaja pahoittelee tapauksesta johtunutta mielipahaa ja myöntää ajaneensa autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena.

– Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä. Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen.


Sillanpää kirjoittaa tiedostavansa elämän rajallisuuden ja kertoo hakeutuvansa intohimoisena ihmisenä uusien kokemusten pariin.

Päivityksen kommenttikentässä ihmiset ovat kertoneet mielipiteitään asiasta. Kommentteja on tullut jo yli kaksituhatta. 

Moni kommentoijista ei ole Sillanpäätä kohtaan kovinkaan armollinen. Usea kirjoittaa, että huumeiden vaikutuksen alaisena ajaminen on erittäin vakava rikos, määrästä huolimatta.

– Onko sulla mitään vastuuta faniesi esikuvana? Kirjoitat metamfetamiinin käytöstäsi kepeästi "kokemusta tähä rajalliseen elämään, kun oon nii intohimoinen". Nyt meillä on sitten esimerkki, miten hakea intohimoisena ihmisenä uusia kokemuksia. Ei jatkoon.

– "Kukaan meistä ei ole täydellinen ja kaikki tekee virheitä. Älä välitä " Siis vaikka olen tehnyt virheitä enkä ole täydellinen, niin en sentään ole huumeisiin sotkeutunut enkä päihteissä mennyt auton rattiin. Että vaikka olet Jari Sillanpää, niin olet tehnyt suurta vääryyttä ja on syytä hakeutua hoitoon. Onneksi ei sattunut kelleen ulkopuoliselle mitään.

Osa kommentoijista toivottaa artistille jaksamista kohun keskellä ja kertoo ihailevansa tätä kaikesta huolimatta. 

– Kylläpä nyt suurennellaan koko juttua. Melkein hymyilyttää noi lööpit ja ihmisten kauhistelut. No, pian on joku uusi uutinen ja tämä unohtuu. Tsemii Siltsu!

– Jokainen tekee elämässään virheitä, kukaan ei ole virheetön eikä tarvitse ollakaan. Hienoa kuitenkin että teko on myönnetty, kuhan jatkossa muistaa vaikka mennä taksilla jos johonkin on pakko päästä. Kyseinen uutinen ei minuun kolahtanut negatiivisesti. Jari, olet täydellinen. Tsempit ja voimahalit sinne. 

Lopullinen varmuus Sillanpään autosta löytyneestä aineesta saadaan laboratoriotutkimuksissa. MTV:n tietojen mukaan Sillanpäätä ei ole vielä kuulusteltu asiasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme