Mainos
Mainos

Jari Sillanpään faniklubi järkyttyi epäillystä huumekärystä: "Kaikki ei ole kunnossa!"

Jari Sillanpään virallisen faniklubin Facebook-sivulla koettiin tänään järkytyksen tunteita, kun Iltalehti uutisoi, että koko kansan suosikkilaulaja on epäiltynä huumausainerikoksesta. 

Jari Sillanpään virallisen faniklubin Facebook-sivuilla kuohahti keskiviikkona, kun uutinen miehen huumekärystä saavutti fanijoukot.

Iltalehden tietojen mukaan iskelmälaulaja Jari Sillanpää on jäänyt poliisille kiinni huumeiden käytöstä tiistai-iltana Helsingin keskustassa.

Iltalehden mukaan iskelmälaulajaan liittyvä huume-epäily koskee amfetamiinia.

Helsingin poliisin rikoskomisario Jari Pynnönen vahvistaa MTV.fille, että poliisi tutkii kuvaukseen täsmäävää tapausta, mutta ei vahvista epäilyksen koskevan nimenomaan Jari Sillanpäätä. 

Osa faneista kehotti olemaan tuomitsematta artistia, ennen kuin saadaan poliisilta varmistus siihen, että kyseessä on todella Jari Sillanpää.

– Kannattaisko ensin odottaa "viralliset" tiedot, miten asia on mennyt? Ja miettikää, Jarikin on vain ihminen ei mikään yli-ihminen, virheitä tekee kaikki, erilaisia vain.

Osa faneista puolestaan myönsi heti, että kyseinen epäilys tulee vaikuttamaan heidän faniuteensa.

– Itse en ala mitään surkuttelemaan ja nyyhkyttämään. Sillanpäältä todella vastuutonta ja ala-arvoisen surkeaa käytöstä. Tässäkin tapauksessa olisi ehkä joku mahdollisesti ulkopuolinen henkilö/t voinut joutua vaaraan. Anteeksiantamatonta! 

Sillanpää sai myös myötätuntoa osakseen. Moni faneista kertoi huomanneensa jo kauan aikaa sitten, että miehellä ei ole kaikki kunnossa. 

– Kaikki ei ole kunnossa, kun katsoi Vain elämää -ohjelman. 

– Voi Jari, nyt on liian kova vauhti. Nyt olisi tauon paikka, eräs kommentoi.

– Mietin jo pitkään, mikä Jarilla on. Ei ole se sama Jari, iloinen Veikko, tämä minusta jo näkyy lavoilla, että mies on hukassa.

– Eipä yllättänyt. Kokeiluja ollut aiemminkin, joista kertoo kirjassaan, eräs faneista osaa kertoa.

– Tätä olen pelännyt alusta saakka, eräs faneista kommentoi. 

Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen kertoo MTV:lle, ettei epäily aiheuta tällä hetkellä muutoksia Vain elämää -ohjelman esittämiseen, jonka uusimmalla kaudella Sillanpää on mukana. Hänen jaksonsa on määrä esittää kanavalla perjantaina. 

– Me olemme niiden tietojen varassa, mitä tänään on uutisista luettu. Sillanpää-jakso on Ruudussa jo ja Neloselle se tulee normaalisti perjantaina. Tällä hetkellä siihen ei ole muutoksia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme