Mainos
Mainos

JVG Jari Sillanpään epäillystä rattikärystä MTV:lle: "Jos on paha olla, älä siirrä sitä muille"

Jare Brand ja Ville Galle kommentoivat Elämä lapselle -konsertin lehdistötilaisuudessa Jari Sillanpään epäiltyä ratista kärähtämistä.

Uuden Popkorni-studioalbumin hiljattain julkaissut räppiduo JVG:n Jare Brand ja Ville Galle olivat tietoisia keskiviikon kohu-uutisesta.

Iltalehden mukaan iskelmätähti Jari Sillanpää kärysi ratista tiistai-illaltana Helsingin keskustassa. Lehden tietojen mukaan Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

– Ikäviä juttuja. Autolla ajaminen on aina riski. Siinä vaarantaa aina muidenkin hengen. Jos on paha olla, älä siirrä sitä muille ihmisille. Autolla ajaminen siinä tilassa, sitä ei voi selittää millään tavalla, Ville Galle toteaa MTV:n haastattelussa.

– Yllättäähän se, että varsinkin noin positiivisesta "koko kansan miehestä" paljastuu tuollaista. Kyllä se laittaa miettimään.

JVG-kaksikko toivoo, että Sillanpäälle ei ole käynyt mitään pahempaa.

– Ehkä pitää joku tuollainen kuilunpohja saada hommalle, Jare Brand sanoo huume-epäilystä.

– Toivottavasti hänellä on kaikki hyvin. Se, että kansa lähtee vainoamaan toista, pahentaa. Pelkkää hyvää Jarille vaan, Ville Galle lisää.

Keskiviikkoiltana Ville Galle otti asiaan kantaa myös omalla Twitter-sivullaan. 

– Voimia Siltsulle! mies kirjoitti sydän-hymiön kera.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme