Mainos
Mainos

JVG Popkorni-levyn hurjasta menestyksestä: "Ihan hyvinhän se meni"

JVG juhlii yhteisiä 30-vuotissynttäreitään parin viikon päästä.

JVG:n eli Jare Brandin ja Ville Gallen uusi Popkorni-levy on ollut hurja menestys.

– Ihan hyvinhän se meni. Jengi on valinnut tosi tasaisesti omia suosikkejaan levyltä. Se ei ole mennyt niin, että ykkösbiisi olisi kaikista suosituin ja niin edelleen, Brand ja Galle toteavat.

Kaksikko kertoi MTV.fin haastattelussa levyn julkaisupäivänä, että heidän saamansa palaute oli ollut positiivista eikä niin sanottuja "heittereitä" ollut vielä ilmaantunut.

– Aluksi niitä ei tosiaan näkynyt, mutta sitten kun levy lähti niin isosti, niin kyllähän sitä alkoi löytyä jengiä pöydän ulkopuolelta kommentoimaan. Aina joku pahoittaa mielensä jostain, Ville Galle toteaa.

– On sitä sanottu, että "tämä jostain kopioitu, onhan joku Jenkeissä julkaissut levyn täysin puskista" ja niin edelleen. Mutta se kuuluu tähän hommaan. Kritiikkiä pitääkin tulla ja sitten voi jatkaa eteenpäin.

Syyskuun 30. päivä Helsingin Hartwall Arenalla järjestetään Jaren ja Villen yhteiset 30-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Kaksikolla ei ole minkäänlaista ikäkriisiä.

– Olemme vain fiiliksissä! Tuntuu vain hyvältä. Pääsemme vihdoin teini-iästä eroon. Pitäisi alkaa vihdoin käyttäytyä kuin aikuiset miehet, kaksikko toteaa iloisesti.

– Olimme 23-vuotiaita silloin, kun Suomen miesten jääkiekon A-maajoukkue voitti toisen maailmanmestaruutensa. Siitä lähtien olemme olleet kuvioissa vahvasti mukana. Tapasimme juuri Matin ja Tepon. He kertoivat, että heillä oli 48. keikkakesä menossa. Katselimme siinä toisiamme, että siihen on meillä vielä matkaa.

---

JVG:n Hartwall Arenan konsertti nähdään suorana C More -palvelussa. JVG Live -lähetys alkaa lauantai-iltana 30. syyskuuta kello 19.45 ja konsertti kello 20.

Konsertin järjestää Warner Music Live.

JVG Live -lähetystä pääsee katsomaan rekisteröitymällä C More -suoratoistopalvelun asiakkaaksi osoitteessa cmore.fi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme