Mainos
Mainos

Kannabiksesta kärähtänyt Mikael Gabriel tänään kiertueelle

Räppäri Mikael Gabriel jäi kiinni kannabiksen hallussapidosta ja käytöstä.

Mikael Gabriel, oikealta nimeltään Mikael Sohlman, 27, kertoi Facebookissa joutuneensa poliisin pysäyttämäksi keskiviikkona 29. marraskuuta. Gabrielin hallusta löytyi kannabista.

– Poliisi teki minulle huumetestin, joka näytti positiivista kannabiksen osalta. Minut vietiin kuulusteluihin Pasilan poliisivankilaan, jossa vietin elämäni ensimmäisen ja viimeisen yöni sellissä, räppäritähti kirjoitti päivityksessään.

Gabriel kertoo polttaneensa kannabista tiistai-iltana. Poliisi pysäytti hänet keskiviikkoiltana.

– Häpeän suunnattomasti aiheuttamaani pettymystä ja väärää esimerkkiä. Pyydän anteeksi ennen kaikkea faneiltani, levy-yhtiöltäni, keikkamyyjältäni, taustatiimiltäni, yhteistyökumppaneiltani, perheeltäni sekä edustamiltani artisteilta. Nyt minun on aika katsoa peiliin ja kantaa vastuu teoistani. Anteeksi, räppäri pahoittelee.


Mikael Gabriel ja Isac Elliot aloittavat tänään yhteisen kiertueensa, joka kantaa nimeä Maailman Laidalla. Mikael Gabrielin manageri Peppi Puljujärvi kertoo MTV.fille, että kiertueeseen ei ole luvassa muutoksia.

– Kiertue alkaa tänään ihan normaalisti ja sen jälkeen Mikael jää suunnitellulle keikkatauolle. Hän keskittyy levyntekoon, Puljujärvi toteaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme