Mainos
Mainos

Karri Koira harvinaisen avoimena omasta käytöksestään: ”Suhtautumiseni naisia kohtaan oli täysin kieroutunut”

Karri Koira toivoo, että kaikki miehet miettisivät omaa käytöstään naisia kohtaan.

Rap-artisti Karri Koira julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo häpeävänsä nuoruuden käytöstään naisia kohtaan. Päivityksessään muusikko kertoo kokevansa, että ongelma on yleisesti erittäin syvälle juurtunut. 

– Lapsena tein asioita mitkä hävettää tänäkin päivänä, en ymmärtänyt että sanoilla ja teoilla on seurauksia. Olin todella paha suustani ja suhtautumiseni naisia kohtaan oli täysin kieroutunut ja jostain se tietenkin oli opittu, artisti kirjoittaa kuvatekstissään.

Karri Koiran mukaan kenenkään ei ole kuitenkaan koskaan myöhäistä opetella uusia tapoja suhtautua tai oppia uutta. Hän kertoo kuulleensa myös monesti, että naiset ovat tottuneita erilaiseen ahdisteluun. 

– Ei ahdistelun pidä kuulua kenenkään elämään. Naiset eivät ole esineitä, jos huomioit heitä epäkunnioittavasti saatat aiheuttaa elämän mittaiset traumaattiset kokemukset. Siinä pieni pala purtavaksi kaikille ketkä juttelee sille toimiston "typylle" mukavia.

Artisti kirjoittaa myös toivovansa, että hänen oma tyttärensä, kuten myös kaikki muutkin, voisivat elää maailmassa rauhassa ja kasvaa pelkäämättä. 

– Ymmärrän kuitenkin että se on aika todella iso haave. Mutta uskon kuitenkin että jokainen miespuolinen henkilö joka tämän lukee voi pohtia asiaa ja alkaa vaikuttaa omalla toiminnallaan itseensä ja ympäristöönsä tiedostaen että naisillakin on oikeus elää kuten me miehet, turvassa ja omalla reviirillämme.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme