Mainos
Mainos

Katri Helenan sairausloma jatkuu – olotila ei salli fyysistä rasitusta

Iskelmäkonkari Katri Helena on perunut esiintymisensä tältä ja ensi viikolta. Lääkäri on suositellut laulajatähdelle lepoa.

Laulaja Katri Helena, 72, keskeytti juhannuksena esiintymisensä Kauhavalla kovan flunssan vuoksi ja jäi sairauslomalle.

Tiedotteen mukaan lääkäri suosittelee iskelmäkonkarille vielä lepoa. Elokuussa 73 vuotta täyttävän laulajan huominen esiintyminen Seinäjoen Tangomarkkinoiden sekä ensi viikon keikat Kiuruvedellä ja Sotkamossa on peruttu.

Kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuva yhä jatkuva heikko olotila ei salli fyysistä rasitusta. 

– Huonon yleiskunnon vuoksi minusta otettiin kokeita, joista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua, kuin riskeerata! Lämpimät terveiset Tangomarkkinoille, Kiuruveden Iskelmäviikoille ja Naapurivaaran huvikeskukseen, kommentoi Katri Helena tiedotteessa.

Toipumisen edistyessä toivotusti Katri Helenan muut tulevat keikat toteutuvat suunnitelmien mukaisesti. Laulaja ei halua tällä hetkellä kommentoida terveydentilaansa enempää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme