Mainos
Mainos

Laulaja Sinead O'Connor julkaisi riipaisevan videon – kertoo masennuksestaan ja itsemurha-aikeistaan

Irlantilaislaulaja Sinead O'Connor paljastaa Facebookissa kärsivänsä vaikeasta masennuksesta, joka saa aikaan itsemurha-ajatuksia. 

90-luvulla kuuluisuuteen hitillään Nothing Compares 2U noussut laulaja Sinead O'Connor julkaisi Facebookissa riipaisevan videon, jossa laulaja kertoo sairastavansa masennusta. Videolla hän kertoo, että hänellä on itsetuhoisia ajatuksia ja että hän asuu parhaillaan motellissa New Jerseyssä.

50-vuotias muusikko julkaisi klipin viime viikolla. Siinä hän kertoo elämänsä olevan päivittäistä taistelua. Neljän lapsen äiti olevansa täysin yksin ongelmiensa kanssa. 

– Elämässäni ei ole ketään muuta kuin psykiatrini, joka on ihanin mies maailmassa, joka sanoo, että olen hänen sankarinsa. Se on tällä hetkellä ainoa asia, joka pitää minut elossa, ja se on tavallaan aika säälittävää, surullinen O'Connor sanoo.

Hänen mukaansa mielenterveyshäiriöt ovat kuin huumeongelma, ne eivät katso, kuka olet.

– Ihmiset, joiden kuuluisi pitää sinusta huolta, kohtelevat sinua kuin paskaläjää. Taistelen joka päivä pitääkseni itseni elossa vain koska rakastan ihmisiä, jotka välittävät minusta. Jos olisi kyse vain minusta, olisin jo kuollut, O'Connor sanoo. 

Hänen mukaansa hänen lapsensa ovat jättääneet hänet yksin ongelmiensa kanssa. O'Connor julkaisi vuonna 2015 Facebookissa viestin, jossa hän sanoi muun muassa, että hänen lapsensa ovat kuolleita hänelle. 

Pitkään mielenterveyden häiriöistä kärsinyt O'Connor julistettiin vuosi sitten toukokuussa kadonneeksi. Hänet löydettiin ja vietiin sairaalaan itsetuhoisten ajatusten vuoksi. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme