Mainos
Mainos

Me Naiset: Simo Silmu on ollut katkolla monta kertaa: ”Alkoholi on tulevaisuudessakin ongelma”

Simo Simu ja tämän puoliso Päivi Silmu kertovat Me Naiset -lehden haastattelussa, ettei suosikkimuusikko ole täysraitistunut, mutta vetää keikat selvin päin.

Yölintu-yhtyeen nokkamies Simo Silmu puhuu avoimesti suhteestaan alkoholiin Me Naiset -lehden haastattelussa. Silmu on laulanut Yölinnun solistina jo 25 vuoden ajan, mutta vuosien varrelle mahtuu myös aikoja, kun keikat eivät ole menneet putkeen alkoholin takia.

Silmu on vieraillut katkollakin useita kertoja, mutta retkahtanut aina uudelleen. Kaksi vuotta sitten hän pääsi A-klinikalla neljä viikon avohoitojaksoon, joka toimi käännekohtana. Täysraitista hänestä ei kuitenkaan tule.

– Alkoholi on tulevaisuudessakin ongelma, mies toteaa haastattelussa.

– Aluksi vannoin joka paikassa, ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa kuin täysraittius. Pitkään ajattelin, että pystyn siihen kyllä. Toiset pystyvätkin, mutta minun piti loppujen lipuksi nostaa kädet pystyyn ja todeta, että en pysty.

Nykyään Silmu pyrkii siihen, että viikonloppujen keikkareissut hän tekee selvin päin, ja vapaa-ajalla voi mennä baariin. Keikkamatkoilla tukena kulkee Päivi-vaimo.

– Meille juominen ei ole tabu. Simo ei salaa sitä minulta, ja minä saan puhua ja kysyä asiasta päin naamaa, Päivi kertoo haastattelussa.

Tällä hetkellä Simo Silmu on 25-vuotiaan Yölinnun ainut alkuperäisjäsen. Silmu erotti veljensä Matti Silmun yhtyeen riveistä tammikuussa 2017.

Matti Silmu ei kertonut tarkkaa syytä potkuilleen, mutta kertoi Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa uskovansa, että perimmäinen syy yhtyeen vaikeuksiin piilee veljensä alkoholinkäytössä. 

Katso Matti Silmun haastattelu alta videolta. 


Lähde: Me Naiset

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme