Mainos
Mainos

Michael Jacksonin kohulääkäri uhoaa: "Kerron hänen lapsilleen, ketkä heidän oikeat vanhempansa ovat"

Jacksonin kuolemantuottamuksesta tuomittu lääkäri sanoo tietävänsä totuuden Princen, Parisin ja Blanketin vanhemmista.

Vuoden 2009 kesällä 50-vuotiaana kuolleen poplaulaja Michael Jacksonin lääkärinä toiminut ja Jacksonin kuolemantuottamuksesta tuomion saanut Conrad Murray aikoo Daily Mailin artikkelin mukaan kertoa laulajan lapsille totuuden heidän vanhemmistaan.

Jacksonin lasten, 19-vuotiaan Prince Jacksonin, 18-vuotiaan Paris Jacksonin ja 14-vuotiaan Blanket Jacksonin biologisista vanhemmista on kohistu vuosien ajan.

Nyt lääkäri Murray on valmis kertomaan totuuden lapsille heidän näin halutessaan. Lasten isäksi on huhuttu muun muassa näyttelijä Mark Lesteriä. Jacksonin kahden ensimmäisen lapsen äidin tiedetään olevan Debbie Rowe. Jackson ja Rowe erosivat vuonna 1999.

– Minä tiedän jokaisen Michaelin lapsen biologisen taustan. Tiedän myös, kuka Blanketin äiti on, Murray kertoo.

– Minä en paljasta asiaa missään kirjassa tai raportissa. He saavat tietää asiat, sitten kun he haluavat. Mutta, joka tapauksessa, minä tiedän.

Blanketin äidin henkilöllisyys on jäänyt arvoitukseksi. Jackson kertoi kuopuksen syntymän jälkeen julkisuudessa, että lapsella oli sijaissynnyttäjä ja hän sai alkunsa keinosiemennyksestä, laulajan siemennesteestä.

Conrad Murray tuomittiin Michael Jacksonin kuolemantuottamuksesta vankeuteen neljäksi vuodeksi vankeuteen. Murray vapautui istuttuaan tuomiosta puolet

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme