Mainos
Mainos

Rajut väitteet oikeuteen – Michael Jackson käytti tyttöä hyväksi ja maksoi hänet hiljaiseksi

Nimettömänä pysyttelevä nainen on haastanut edesmenneen Michael Jacksonin kaksi yritystä oikeuteen. Hän on ensimmäinen nainen, joka väittää, että popikoni on käyttänyt häntä seksuaalisesti hyväksi.

Väitetty hyväksikäyttö alkoi vuonna 1986 ja tapahtui Michael Jacksonin Neverland-tilalla. Nainen oli tuolloin 12-vuotias.

Nainen väittää, että hyväksikäyttö jatkui kolmen vuoden ajan ja että Jackson pakotti hänet oraaliseksiin sekä yhdyntään, josta aiheutui verenvuotoa.

Naisen oikeuteen toimittamissa asiakirjoissa oli todisteita Jacksonin lähettämistä lahjoista ja kirjeistä. Yksi kirjeistä päättyy sanoihin: ”Olen hulluna sinuun... Rakkaudella, Michael.”

Asiakirjoissa on myös shekkejä, joita Jacksonin yritykset olivat maksaneet hänelle. Nainen väittää, että Jackson maksoi hänelle yhteensä 900 000 dollaria, jotta hän ei kertoisi tapahtumista.

Vuonna 2009 menehtynyt Jackson ei ole tapahtumassa suoraan asianosaisena, vaan hänen kaksi yritystään. 

Lähde: LA Times

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme