Mainos
Mainos

Remu Aaltonen täyttää 70 vuotta! Sai lahjaksi jaloviinaa ja rumpukakun suorassa lähetyksessä

Remu Aaltonen juhli 70-vuotissyntymäpäivänsä aamua koreiden tarjoilujen kera Huomenta Suomessa.

Suomen legendaarisimpiin rokkareihin kuuluva Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta. Hänet tunnetaan erityisesti Hurriganes-yhtyeestä, jonka rumpalina ja laulajana hän on toiminut vuodesta 1971 asti. Aaltonen vieraili keskiviikkona 10. tammikuuta Huomenta Suomessa nauttimassa syntymäpäivänsä kunniaksi upean rumpukakun sekä lämmikkeeksi lasillisen jaloviinaa.

– En ihan ymmärrä vielä tätä, että tämä aamu on lähtenyt näin käyntiin, näin hienossa seurassa. Kakut ja kaiken maailman revontulet ja ilotulitukset täällä. En mä en tiedä oikein, ihan kuin täällä olisi joku julkkis!

Aaltonen ilmoitti syksyllä, että 22. tammikuuta hän esiintyy Helsingin Jäähallissa kaikkien aikojen viimeisellään keikalla, joka kulkee nimellä Last Call. Hänen mukaansa jokaisella asialla on oma aikansa, eikä virtaa ole musiikin tekemiseen ja esiintymiseen enää samalla tavalla kuin ennen. 

Rokkari kertoo ihmettelevänsä itsekin, että viettää jo näin suurta juhlavuotta. Hänen mukaansa jossain vaiheessa täytyy itsekin pysähtyä miettimään, missä vaiheessa vetäytyy pois lavoilta.

– Pitääkö sitä vielä rokata, kun mä olen paukuttanut tätä juttua niin monta keikkaa. Mä jätän tän kruunun yhdelle määrätylle persoonalle ja se saa jatkaa tästä. Rock & roll on elämäntyyli, se on antiikkia ja se ei saa ikinä hävitä. Sillä on oma paikkansa ihmisten keskuudessa ja se pistää tossut tärisemään. 

Aaltonen paljastaa, että hänen "määrätty persoonansa" on eräs Dimitri, joka hänen mukaansa laulaa aivan samalla tavalla, kuin Kirka Babitzin. Kyseinen henkilö jatkaa Aaltosen mukaan hänen musiikkiperintöään, jonka loppu ei koita, vaikka hän vetäytyy itse lavoilta.

Katso yllä olevalta videolta, mikä on Remu Aaltosen huikein Hurriganes-muisto ja mitä hän ajatteli nähdessään erityisen videopätkän vuosien takaa!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme