Mainos
Mainos

Rihannan seksikäs alusvaatemallisto voimauttaa: "Tahdoin kaikkien kokevan sen energian"

Poptähti Rihannan alusvaatemallisto oli New Yorkin muotiviikon kohokohtia. Artisti tahtoo, että kaikilla naisilla ikään ja muotoon katsomatta on mahdollisuus kokea itsensä seksikkääksi ja pitää hauskaa.

Yllä olevalla videolla mallit esittelevät Rihannan suunnittelemia alusvaatteita.

Rihannan Savage X Fenty -alusvaatemallistoa esitteli viime viikolla New Yorkin muotiviikoilla joukko malleja, jotka edustivat lukuisia erilaisia kehonmuotoja. Rihannan mukaan alusvaatemalliston tarkoitus on tuoda hauskuus ja seksikkyys kaikkien naisten saataville, ulkonäköön katsomatta.

Yksi malleista astui catwalkille erittäin paljastavassa naruasussa, viimeisillään raskaana.

– Minun missioni on saada naiset kaikkialla maailmassa tuntemaan olonsa miellyttäväksi ja seksikkääksi, Rihanna kertoo videon haastattelussa.

– Tahdoin ihmisten kokevan sen energian. Tahdoin heidän tuntevan kaikki erilaiset kehotyypit, kaikki eri naiset eri vaiheissa naiseuttaan. Se oli hauskaa, Rihanna kertoo tuntemuksiaan alusvaatemalliston julkaisusta.

Haastattelun lopuksi Rihanna kertoo, että on työstänyt uutta musiikkia.

– Saatte sitä pian, heti kun se on valmista ja täydellistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme