Mainos
Mainos

Sillanpää myöntää huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisen: "Työt jatkuvat normaalisti"

Laulaja Jari Sillanpää on kommentoinut huumekohua Facebook-sivuillaan.

Laulaja Jari Sillanpää on kommentoinut viime päivien huumeuutisointia Facebook-sivuillaan. Hän pyytää muun muassa anteeksi ja sanoo töiden jatkuvan normaalisti.

– Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä, Sillanpää kirjoittaa.

– Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja. Tapahtuneesta huolimatta elämän karikot hiovat meitä jokaista ja toivottavasti ne myös tekevät meistä hitusen parempia ihmisiä. Työt jatkuvat normaalisti, hän jatkaa päivityksessään, joka on hänen ensimmäinen julkinen kommenttinsa asiasta.


Sillanpäätä epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta.

MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi löysi Jari Sillanpään autosta kiinniotettaessa kristalliksi epäiltyä metamfetamiinia. Aine on analysoitavana laboratoriossa. Sillanpää on nyt epäiltynä myös huumausainerikoksesta.

Poliisi on tutkinnasta vaitonainen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme