Mainos
Mainos

Sillanpää huumekohusta Pookille: "Yritän kasata itseni"

Laulaja Jari Sillanpää kommentoi Radio Pookille kohua, joka alkoi kun Iltalehti kertoi viime viikon keskiviikkona, että laulajan epäillään ajaneen autolla huumeiden vaikutuksen alaisena. – Tunnelmat eivät ole huipussa, Sillanpää sanoi.

Laulaja Jari Sillanpää sanoi Radio Pookin haastattelussa pelkäävänsä, että huumekohu haittaa hänen uraansa. Tämä oli ensimmäinen haastattelu, jonka Sillanpää antoi sen jälkeen, kun poliisi pysäytti hänet Helsingissä viime viikolla ja epäili hänen ajaneen päihteiden vaikutuksen alaisena. Sillanpää myönsi viikko sitten Facebook-kirjoituksessaan ajaneensa huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Pookin haastattelussa Sillanpää kertoi tunnelmistaan.

– Omat tunnelmat ei ole huipussa kyllä. Tämä poika on vähän maassa, mutta yritän tästä kasata itseni.

Sillanpää sanoi, ettei ole käynyt katsomassa asiasta vellovia somekeskusteluja.

– Keskusteluja en ole käynyt katsomassa, mutta olen lukenut viestejä, joita omille sivuilleni on laitettu. Suurin osa niistä on ollut kannustavia ja positiivisia, ja se on ollut hienoa.

Sillanpää sanoi ymmärtävänsä, että keskusteluissa mielipiteet menevät laidasta laitaan.

– Ihmiset näkevät asioita eri tavalla. Suurin osa kommenteista on kuitenkin ollut positiivisia ja se auttaa.

Sillanpää kuulosti vakavalta, mutta naurahteli muutaman kerran puhuessaan tapahtuman aiheuttamista reaktioista.

– Kollegoilta olen saanut paljon kannustavia viestejä, että ei voi kuin olla tyytyväinen. Silti käyn läpi itse tätä asiaa ja kyllä olen toistaiseksi aika maassa, Sillanpää sanoi ja naurahti väsyneen oloisena.

Sillanpään Valokeilassa-kiertue alkaa ensi viikolla. Monet konserteista ovat jo loppuunmyytyjä, joten huumekohu ei näytä vaikuttaneen lipunmyyntiin. Sillanpää kertoo pelänneensä seurauksia.

– Totta kai ajattelin, että negatiivinen uutinen vaikuttaisi myös minun uraani. Mutta toivottavasti ei sen kummemmin, hän kommentoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme