Mainos
Mainos

Suomalaisen Joalinin uskomaton tarina – yksinhuoltajaperheestä maailmankiertueelle

Suomalainen Joalin Loukamaa on osa Now United -jättibändiä, jonka muodostaa 14 nuorta laulajaa ja tanssijaa ympäri maailman. 

VIDEO: Simon Fuller MTV:n haastattelussa: "Joalinissa kiteytyy Now Unitedin idea"

Now United on viihdemoguli Simon Fullerin uusin projekti. Kyseessä on ryhmä, jonka muodostaa 14 lahjakasta nuorta laulajaa ja tanssijaa. Nuorista jokainen on kotoisin eri maasta ja Suomea siinä edustaa Joalin Loukamaa

Joalin on ryhmässä niin sanottu b-girl, sillä hänen erikoisosaamistaan on breakdance. Tuoreella esittelyvideolla Joalin kertoo, että hän on tanssinut aina – toisinaan meno oli ylimmillään jopa jo äidin kohdussa. 

Matka huipulle on ollut pitkä. Joalin kertoo videolla, että lapsena hän ja äiti elivät kahdestaan. Isän poissaolo aiheutti Joalinille toisinaan ahdistusta. Joalin avautuu siitä, miten kyseli ystäviltään, millaista on, kun isä on kotona. 

– Se oli vaikeaa meille molemmille, kun hänen piti olla sekä äiti että isä, hän kertoo itkien. 

Elämä koki täyskäännöksen, kun Joalinin äiti päätti muuttaa perheen nykyiseen kotimaahan Meksikoon. Katso Joalinin tarina kokonaan alta videolta!


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme