Mainos
Mainos

Tältä näyttävät Lordin entiset jäsenet ilman hirviömaskeja – Sampsa Astalan musiikkivideo ensinäytössä MTV.fissä

Lordin ex-rumpali Sampsa Astala tekee omalla nimellään suomenkielistä pop-musiikkia.

Muusikko Sampsa Astalan uusi musiikkivideo Mikä pahan tappais saa ensinäyttönsä MTV.fissä. Astalan ensimmäinen suomenkielinen single Juhli elämää julkaistiin syksyllä 2016. Heinäkuussa 2017 julkaistu Pikkukaupungin poika -single oli Ylen Radio Suomen soitetuin kappale elokuussa 2017.

– Säkeistön melodia oli ollut pitkään pöytälaatikossa. Aloin työstämään siitä sellaista köyhän miehen funkia. Muistan hyräilleeni sitä punttisalilla soutulaitteessa itsekseni, Astala kertoo Mikä pahan tappais -kappaleesta tiedotteessa.

– Sanoituksen päähenkilö on perinteinen naistenmies, joka on kohdannut vertaisensa. Jopa niin, että hän taitaa jäädä tarinassa kakkoseksi. Sain Jarkko Martikaiselta kullanarvoisia kommentteja tekstistä. Eli kirjoitin sen moneen kertaan uusiksi.

Videon on ohjannut Joel Hiljanen.

– Videoon haettiin fiilistä BeeGeesin Stayin' Aliven videosta, missä veljekset kävelevät kaupungin lavasteissa rintakarvat röyheinä. Sijoitettiin itsemme Helsingin Kallioon, tosin ilman rintakarvoja. Pientä juontakin on havaittavissa, jos oikein tarkkana on.

Sampsa Astala aloitti muusikonuransa Lordin rumpalina ja taustalaulajana. Hän oli mukana voittamassa Euroviisuja vuonna 2006. Astalan omassa Qma-yhtyeessä on mukana myös kaksi muuta Lordin ex-jäsentä: Niko Hurme ja Leena Peisa.

Lordin entiset jäsenet nähdään musiikkivideolla luonnollisesti ilman maskeja.

Astala on parhaillaan peräti 106 esiintymistä kaikissa Suomen kaupungeissa kattavalla kiertueella. Keikkapäivämäärät löytyvät täältä.

Katso Sampsa Astalan Mikä pahan tappais -musiikkivideo artikkelin yläosassa!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme