Mainos
Mainos

Vain kädet rintojen suojana – Kylie Minogue julkaisi näyttävän muistelukuvan

Australialaistähti poseerasi Pop-lehden kannessa kesällä 2003.

Laulajatähti Kylie Minogue, 49, julkaisi eilen torstaina niin sanotun throwback-kuvan Instagram-tilillään.

Kuva on Pop-lehden kannesta kesältä 2003. Kannessa Minogue poseeraa yläosattomissa, vain kädet rintoja peittäen.


Australialaistähti erosi tämän vuoden alussa 19 vuotta nuoremmasta kihlatustaan, näyttelijä Joshua Sassesta. Lehtitietojen mukaan Minogue epäili Sassen pettäneen häntä näyttelijä Marta Milansin kanssa.

Erouutinen tuli julki vain päiviä sen jälkeen, kun Minogue kertoi vaihtavansa nimensä Sasseksi, kun pari menee naimisiin. Pari ehti olla kihloissa noin vuoden.

Kylie vahvisti eron Instagram-tilillään. Hän ei kuitenkaan kommentoinut tarkemmin eron syitä.

– Kiitos kaikille tuesta elämäni viimeisimmän käänteen keskellä. Kiitos rakkaudesta ja ymmärryksestä sen suhteen, että minä ja Josh olemme päättäneet kulkea jatkossa omia teitämme. Toivomme toisillemme pelkkää hyvää tulevaisuudessa, Kylie kirjoitti postauksessaan.


Pian eron jälkeen julkaistuissa Specsavers-liikkeen mainoskuvissa Kylie Minogue poseerasi totutun näyttävänä ja seksikkäänä.

Tarkempaa tietoa siitä, koska laulajan omaa silmä- ja aurinkolasimallistoa mainostavat kuvat on otettu, ei kerrottu julkisuuteen.

Katso alla näyttäviä kuvia supertähdestä!

Katso alla Kylie Minoguen videohaastattelu Pori Jazzista kesältä 2015!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme