Mainos
Mainos

Henry Saari vietiin käsiraudoissa putkaan Kampin kauppakeskuksessa

Henry Saari laitettiin käsirautoihin ja vietiin Kampin kauppakeskuksen putkaan. Saari puolustautuu ja toteaa, että olisi poistunut paikalta ilman järjestysmiesten voimaotteita.

Henry Saari oli viettämässä vapaapäivää naisystävänsä kanssa viime viikolla Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä, kun pariskunnalle tuli riita. Sanaharkkaa lähdettiin selvittämään tuulikaapista aukiolle, kun järjestysmiehet tulivat paikalle.

– Olisin lähtenyt siitä ilmankin, mutta näköjään tilanteessa piti ruveta näyttämään miehistelyn merkkejä, Henry Saari kertaa viime keskiviikon tapahtumia MTV3.fin Viihdeuutisille.

Entinen erotiikkatähti Henry Saari ei tunnusta tehneensä väkivaltaa tilanteessa ja sanoo käsirautoihin joutuneensa täysin syyttömänä.

– Meillä oli ensin naisystäväni kanssa siinä kovaäänistä keskustelua. Sitten menimme ulos keskustelemaan kauppakeskuksen aukiolle. Vartijat tulivat sanomaan, että tästä pitäisi siirtyä. Sanoin, että tämä on vapaa paikka. Yritin lähteä pois ja he ottivat minut kiinni. Yritin ottaa käsistä otteen irti. Se oli heidän mielestään vastustelemista. Sen jälkeen minut laitettiin käsirautoihin ja maahan sekä vietiin kauppakeskuksen putkaan.

Saari joutui odottelemaan putkassa poliisien saapumista. Kertomansa mukaan hän kuitenkin pääsi vapaaksi puhuttuaan poliisien kanssa.

– Minulle ei tästä tule mitään, sillä kävin vain kovaäänistä keskustelua naisystäväni kanssa.

Kampin valvomosta asiaa ei suostuttu kommentoimaan.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme