Mainos
Mainos
häke

112-sarjassa sukelletaan ensihoitajien työhön – pelastavat 18-vuotiaan pojan yliannostukselta

Subin 112-sarjassa päästään sukeltamaan muun muassa ensihoitajan työhön. Tällä kertaa ensihoitajat pelastavat 18-vuotiaan pojan hengen.

112 -ohjelma alkaa jälleen pyörimään Subilla tiistai-iltaisin. Ohjelmassa nähdään, kuinka hätäkeskus, poliisi ja pelastuslaitos työskentelee, kun he saavat kansalaisen soittaman hätäpuhelun.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan muun muassa ensihoitaja Alexandra Vallilan ja Antti Junturan työtä, kun kaksikko saa kiireellisen tehtävän hätäkeskukselta. Kyseessä 18-vuotias poika, joka on ottanut yliannostuksen lääkkeitä ja huumeita. 

Ensihoitajat löytävät pojan tokkuraisena kuistilta. Paikan päällä Alexandra tarkistaa, reagoiko poika kipuun. Pojan läheiset osaavat kerto, että poika oli ollut viimeksi edellisenä iltana sairaalassa. Pian Alexandralle ja Antille selviää, että he ovat tekemisissä vakivaltaisen taustan omaavan henkilön kanssa. 

– Hän oli uhannut tappaa poliisin, kertoo pojan läheinen. 

Vallila ja Juntura päästävät kuitenkin ottaa pojan ambulanssiin, sillä arvioivat potilaan olevan liian tokkurainen väkivaltaiseen käytökseen. 

Katso koko jakso Subilta tiistaina kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme