Mainos
Mainos

Harvinainen kuva: Jennifer Lopezilla äiti mukana poliisisarjan kuvauksissa

Jennifer Lopez yllätti ja otti äitinsä mukaan poliisisarjan kuvauksiin.

Pian 47 vuotta täyttävä Jennifer Lopez kuvattiin upeassa tyylissä New Yorkin Bronxissa Shades Of Blue -sarjan kuvauksissa.

Tyylikkäässä mustassa asussa ja polkkapituisessa kiharapilvessä kuvaajien eteen astunut Lopez yllätti paikallaolijat tuomalla myös äitinsä Guadalupe Rodriguesin kuvauksiin.

Harvoin yhdessä kuvattu kaksikko rentoutui kuvausten tauoilla ja Rodrigues pääsi päivän aikana seuraamaan, miten poliisisarjaa tehdään.

Tilanteessa hauskana yhteensattumana oli se, että kuvaukset olivat vain neljän mailin päässä paikasta, jossa Rodrigues kasvatti Lopezin ja tämän kaksi siskoa.

Shades of Blue -sarjan ensiesitys oli tammikuun 7. päivä NBC-kanavalla. Sarjassa Jennifer Lopez näyttelee Harlee Santosta, yksinhuoltajaa, joka on etsivä NYPD:ssä.

Jennifer on harvemmin edustanut julkisuudessa äitinsä kanssa. Ohessa kuva äidistä ja tyttärestä New Yorkissa vuonna 2014.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme