Mainos
Mainos
Kansi

Erick

Erick on 30-vuotias mobiiliaplikaatioiden kehittäjä Los Angelesista.

Ikä: 30
Ammatti: Mobiiliaplikaatioiden kehittäjä, kaupan alan konsultti ja käsikirjoittaja.
Asuinpaikka: West Hollywood, Los Angeles. Erick asuu itse remontoimassaan 1920-luvun talossa, jonka takapihalla saa nauttia luonnon rauhasta ison kaupungin sykkeessä.

Luonne: Erick on intohimoisesti elämään suhtautuva, avoin, oikeudenmukainen ja rehellinen mies. Hän rakastaa uusien asioiden oppimista ja hyviä keskusteluita ystäviensä kesken. Hän tutustuu uusiin ihmisiin mielellään ja on kiinnostunut ihmisten persoonasta ja luonteenpiirteistä.
Erickin unelmana on saada jatkossakin päättää mitä elämässään tekee, jatkaa tutkimusmatkaansa maailmaan ja herätä jokaiseen aamuun täynnä intoa ja energiaa.  

Harrastukset: Erick on luontoihminen, joka tykkää lenkkeillä öisillä Hollywood Hillseillä yön viileämmässä ilmassa. Hän käy salilla, meditoi ja on aiemmin myös joogannut. Moottoriurheilu, kuten F1 ja MotoGP ovat myös sydäntä lähellä.
Erick rakastaa kirjottamista, ja kirjoittaa sekä elokuvakäsikirjoituksia että artikkeleja. Hän lukee paljon, ja hakee kirjoista ja uuden oppimisesta myös inspiraatiota kirjoittamiseen. Erick nauttii elokuvien maailmasta ja harrastaa valokuvausta. Hän matkustelee mielellään, ja tekisi sitä enemmänkin, jos vain muulta elämältään ehtisi. 

Parisuhdehistoria: Erickillä on ollut muutama pidempi suhde, mutta ne ovat päättyneet siihen, että tavoitteet elämässä ovat olleet liian erilaisia.

Minkälaista naista etsii: Erickin mielestä kiinnostava nainen on rehellinen, itsestään huolta pitävä, sosiaalinen, itsenäinen ja vahva nainen, jolla on elämässään asioita, joita kohti ponnistella. Hän etsii vierelleen tasavertaista kumppania, ei huollettavaa tai perässä vedettävää riippakiveä. Erick pitää skandinaavisista, sporttisista naisista.
Ideaalissa suhteessa molemmilla on omat elämänsä ja intohimonsa, jotka voivat myös kohdata yhteisessä elämässä.

Perhe: Erickin molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa, isä Tampereella ja äiti Helsingissä. Vanhemmat tapasivat aikanaan Rochesterissä, New Yorkissa, jossa myös Erick on syntynyt. Erick on perheen ainoa lapsi.
Erickin perhe muutti Torontoon, Kanadaan, kun Erick oli 5-vuotias. Torontossa hän vietti lähes koko lapsuutensa ja nuoruutensa. Lapsuuden kesät Erick vietti Suomessa suvun mökillä Joensuun seudulla. Erickillä on edelleen sukua Suomessa, vaikkei enää niin usein täällä pääsekään vierailemaan. Valmistuttuuaan yliopistosta Erick asui vuoden Helsingissä töitä tehden, jonka jälkeen hän muutti Hollywoodiin (LA) noin viisi vuotta sitten.
Erickin suomenkielentaito on melko hyvä, ja paranee vaan kun hän pääsee käyttämään sitä aktiivisemmin.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme