Mainos
Mainos
Kansi

Jesse

Jesse on 30-vuotias yksityisyrittäjä Orlandosta.

Ikä: 30
Ammatti: Yksityisyrittäjä, liikemies, omistaa päihdeklinikan.
Asuinpaikka: Orlando, Florida. Hänellä on myös huvila Jacksonville Beachillä.


"Illalla tuolla ylhäällä kattoterassilla on ehkä maailman hienoin treffipaikka. Sinne mun kanssa pääsee sit yksi suomalainen tyttö, " lupailee Jesse Jacksonville beachiltä.

Harrastukset: Jessen kaksi koiraa ovat miehelle tärkeitä, ja niiden kanssa hän viettääkin paljon aikaa. Jesse on aktiivinen ja urheilullinen mies, joka tykkää pelata jääkiekkoa, koripalloa ja jalkapalloa. Hän myös surffaa ja pitää muutenkin rantaelämästä, baareineen ja ravintoloineen.
 
Parisuhdehistoria: Jessellä on ollut muutama pidempi, ja useampi lyhyt parisuhde. Hän on mielestään ollut rakastunut kerran, ehkä kahdesti, mutta suhteet eivät loppujen lopuksi ole toimineet.

Mitä etsii: Jessen unelmanainen saa olla tumma tai vaalea, eikä iällä tai ihonvärillä ole niin merkitystä. Kauniilla hymyllä ja luonnollisuudella pääsee jo pitkälle, loput tulevat rennosta ja spontaanista elämänasenteesta. Jessen ihannekumppani olisi kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja aktiivisesta elämäntyylistä, hauskanpitoa ja hetkeen heittäytymistä unohtamatta.  
Jesse etsii jotain ainutlaatuista; naista, joka olisi samalla hänen paras ystävä, ja jonka kanssa hän voisi jakaa ilot, surut ja ihan kaiken.

Perhe: Jessen molemmat vanhemmat ovat suomalaisia. Jesse on kasvanut USA:ssa, mutta syntynyt Suomessa, ja kokee saaneensa suomalaisen kasvatuksen. Jesse on vieraillut Suomessa usein, sillä hänen perheellään oli tapana käydä täällä kesäisin vierailulla. Jessen lähes koko suku asuu edelleen Suomessa.
Jesse puhuu suomea hieman kangerrellen, mutta uskoo saavansa kielestä taas kiinni, kunhan oikea opettaja osuu kohdalle.    

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme