Mainos
Mainos
Kansi

Tom

Tom on 27-vuotias tuotantokoordinaattori Los Angelesista.

Ikä: 27
Ammatti: Tuotantokoordinaattori
Asuinpaikka: Studio City, Los Angeles. Tom asuu paritalossa kolmen kämppiksensä kanssa Hollywood Hillsien pohjoispuolella.


Luonne: Tom on luotettava ja huolehtiva hassuttelija, joka ottaa aina toiset huomioon. Tomin unelmana olisi olla menestynyt kirjailija. Tom on kirjoittanut yhden kirjan, jolle hän etsii tällä hetkellä kustantajaa samalla, kun toinen kirja on jo valmisteilla. Unelmaan voisi kuulua myös perhe; 3-4 lasta, pari koiraa ja talo kauniissa ja rauhallisessa paikassa jossain vuorilla, tai ehkä jopa Suomessa.

Harrastukset: Tomin harrastuksiin kuuluu mm. dodgeball. Tom lenkkeilee ja on muutenkin urheilullinen. Kämppistensä kanssa heillä on tapana pelata klassikko-videopelejä.

Parisuhdehistoria: Tom on ollut rakastunut muutaman kerran, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt. Nykyään hän on hieman varovaisempi rakkauden suhteen, eikä heittäydy tunteidensa vietäväksi samalla tavalla kuin nuorena. Rakastuminen tuntuu Tomista kuitenkin niin hyvältä, että hän on valmis tekemään paljonkin sen tunteen saavuttamiseksi.

Minkälaista naista etsii: Tom pitää itseään siinä mielessä pinnallisena, että ulkonäöllä on merkitystä uusiin ihmisiin tutustuessa. Jotta halu tutustua lähemmin syntyisi, täytyy naisen vedota Tomiin ulkoisesti. Jos kauniin kuoren alta kuitenkin paljastuu ”tyhmä kuin saapas”- henkinen lyyli, lopahtaa kiinnostuskin pian. Tom etsii fiksua, hauskaa, itsenäistä ja persoonallista naista, jonka kanssa voi keskustella mistä vaan, ja joka pystyy myös haastamaan hänet älyllisesti.

Perhe: Tom on syntynyt ja kasvanut Wisconsinissa, jossa hänen vanhempansa asuvat edelleen. Tomilla on yksi pikkuveli, joka tällä hetkellä opiskelee Iowassa. Tomin isän vanhemmat ovat suomalaisia. Tomin isoisä kuoli, kun Tom oli vasta kymmenen, mutta hänen isoäitinsä, jo 90-vuotias rouva, asuu Floridassa. Tomin perhe on hyvin ylpeä suomalaisista sukujuuristaan, mutta harmikseen Tom ei ole vielä koskaan vieraillut Suomessa. Hän on kuitenkin kuullut paljon tarinoita Suomesta ja suomalaisista, ja haluaakin oppia paljon lisää tästä isovanhempiensa maasta. 
Tom ei puhu lainkaan suomea.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme